Transport si retururi

petacreativ.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 • Fan Courier, 25 lei

 • Returnarea produselor

  Conform art. 4 din legea 130/2000 consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientul are dreptul de a returna  produsele comandate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia lor. Cumparatorul este obligat sa achite costul returnarii produselor. Contravalorea marfii returnate va fi platita clientului in termen de maxim 30 zile de la returnarea produsului, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul clientului, in cazul in care un asemenea cont este specificat. Pentru a evita respingerea cererii de rambursare a contravalorii produsului tău, asigură-te că produsul in cauză indeplineşte condiţiile de returnare: produsul are toate etichetele originale intacte, produsul nu a fost purtat, produsul se află in ambalajul original, ambalajul original nu a fost deteriorat si produsul tău este insotit factura originala.

  Prevederi legale

  Termenii si Conditiile de mai sus se completeaza cu prevederile legislatiei in vigoare cu privire la Protectia Cumparatorului, prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic, OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, OG 85/2004 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare, Legea 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori .
  Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

  Termen de expeditie

  Coletele sunt expediate cu Fan Courier in termen  de aproximativ 2-4 zile de zile lucratoare calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. De asemenea nu suntem raspunzatori de intarzierile datorate serv. de  curierat.

  Plata

  Fiecare articol are afisat pretul aferent. Costul expeditiei 25 lei. Se achita in sistem ramburs .