Transport si retururi

Transport si retururi :

Pe teritoriul Romaniei , produsele vor fi expediate prin curier, plata ramburs la livrare. 

RETURURI 

Conform OUG 34 /2014 ,puteți returna marfa în termen de 14 de zile de la data livrarii. Returnarea mărfurilor în această perioadă este tratată ca o retragere din contract - nu este necesar să furnizezi un motiv.

Cum se face returnarea? Tot ce trebuie să faci este să ne expediezi produsul returnat și documentul de returnare. Protejează bine pachetul (pentru comoditate, poți utiliza ambalajele în care ți-am livrat comanda). Expediază coletul la adresa : sc Peta Creativ srl, str Ghe Sincai 22 , Sibiu tel 0747082094. Poți să ne furnizezi cererea de returnare sub orice formă : o atașezi la coletul cu produsul returnat sauo poți expedia, de asemenea prin e-mail la adresa petacreativ@gmail.com, sau sms . Vei primi o rambursare in cont, în termen de 14 zile de la data primirii de către peta creativ a bunurilor returnate și a declarației de retragere din contract.

Informaţii suplimentare: Clientul trimite bunurile returnate pe cheltuiala sa. Rambursarea banilor va avea loc sub transfer bancar ( nu uita sa precizezi in declaratie iban) Articolele oferite ca set ar trebui returnate integral. Produsul returnat nu poate fi deteriorat sau să poarte urme de utilizare. Nu este posibil să schimbi marfa returnată cu alta.

EXCEPTII DE LA RETUR! Pentru produsele realizate la comanda pe alte dimensiuni decat cele standard nu se accepta retur.